• 29 mei 2020

Op zondag 14 juni zou de 34e Bemmelse Dweildag plaatsvinden in het centrum van Bemmel. Helaas kan de Dweildag als gevolg van het coronavirus en de daarmee samenhangende maatregelen niet doorgaan. Toch wil het bestuur van de Dweildag het dweilweekend, dat altijd in het tweede weekend van juni valt, niet geruisloos voorbij laten gaan. 

De vlag uit!

Het bestuur roept de Bemmelse bevolking en ondernemers op om tijdens het dweilweekend (zaterdag 13 en zondag 14 juni) de Dweilvlag uit te hangen. Hoe mooi zou het zijn als het dorp geel en blauw kleurt, en we terug kunnen denken aan eerdere edities van ons unieke evenement? 

Heb je nog geen Dweilvlag? Tot 12 juni zijn de Dweilvlaggen te bestellen voor €10 per stuk. Stuur een mailtje naar sponsoring@bemmelsedweildag.nl met het aantal vlaggen dat je wilt bestellen en je naam en adresgegevens, en de vlag wordt zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd! Daarmee steun je ook de komende edities van de Bemmelse Dweildag. Bij het bezorgen van de vlag vul je een incassoformulier in. Het bestuur zal het bedrag later van je rekening afschrijven. 

Terugblikken met Omroep Lingewaard

Op 14 juni zendt Omroep Lingewaard (KPN-kanaal 1478 en Ziggo-kanaal 36) beelden uit van eerdere Dweildagen. Zo kom je toch een beetje in hogere dweilsferen!

Bemmelse Dweildag op de socials

Ook op Facebook en Instagram laat de Dweildag tijdens het dweilweekend van zich horen. Like de accounts alvast zodat je er niets van mist! Je vindt ze op Facebook en Instagram.

The Ten Man Brassband uit Amerika met de officiële Bemmelse Dweildagvlag