Nog meer acties in het Dweilweekend!

Vorige week riep het bestuur van de Bemmelse Dweildag de Bemmelse bevolking en ondernemers op om tijdens het dweilweekend (zaterdag 13 en zondag 14 juni) de Dweilvlag uit te hangen. Je kunt de vlag voor €10 aanschaffen bij Schoen- en sleutelservice Huting en JUMBO, of bestellen via sponsoring@bemmelsedweildag.nl. Om het (afgelaste) Dweilweekend niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, heeft de stichting nog meer activiteiten op poten gezet voor 13 en 14 juni. 

De enige echte DweilQuiz

Hoeveel weet jij van de Bemmelse Dweildag? Ben je een trouwe bezoeker of juist een muzikant die al meerdere malen heeft meegedaan? Test je kennis en maak kans op een unieke Dweildagvlag en een Bemmelse Dweildagdweil!

Naar de Dweildag quiz!

Kleurplatenactie – krijg een lekker ijsje cadeau bij Moos!

Ben jij een kleine Picasso in de dop? Of woont er één bij jou thuis? Doe dan mee aan de kleurplatenactie van de Bemmelse Dweildag! Je kunt hier verschillende kleurplaten downloaden, maar je kunt er ook een ophalen bij een aantal lokale ondernemers. Lever de ingekleurde plaat in op 14 juni tussen 11.00 en 16.00 uur bij Cafetaria Moos (Dorpsstraat 58, Bemmel) en krijg een lekker ijsje cadeau! Het bestuur van de Dweildag bekijkt alle ingeleverde kleurplaten en kent de drie mooiste tekeningen een prijs toe.

Steun de Bemmelse Dweildag als Vriend!

Ondanks dat de Bemmelse Dweildag dit jaar niet door kan gaan, maakt de stichting wel kosten. Denk hierbij aan kosten voor de opslag en het onderhoud van de podia en andere materialen, de website en het beheer daarvan, etc. Als je vriend van de Bemmelse Dweildag wordt (à €10 per jaar), zorg je ervoor dat er volgend jaar weer een topfeest plaats kan vinden! Je kunt je als vriend aanmelden op dweildag.nl/vrienden. Alvast bedankt voor je steun!