Dweilcamping

Het feest begint al op de dweilcamping

Ieder jaar vind er in de schaduw van de Dweildag nog een ander evenement plaats. De Bemmelse Dweilcamping! In samenwerking met de Dweildag tovert een club vrijwilligers een groot grasveld om tot een ware camping. Zij bieden een uniek weekend voor ieder dweilorkest dat de Dweildag bezoekt. Dit leverde al ‘jamsessies’, feestjes en poolparty’s op. Omdat deze tijdelijke camping op loopafstand van het centrum ligt, zijn het dweildagparcours en het grote zaterdagavondfeest binnen handbereik.

 • Al jaren op rij een groot succes!
 • Feestjes, poolparty’s, jamsessies en meer
 • De camping is op loopafstand van het centrum 
 • Georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwillers 

Muziek, Feest en Gezelligheid Gegarandeerd

De dweilcamping kent al jaren een aantal vaste orkesten die jaarlijks terugkomen om van deze gezelligheid te profiteren. Een flinke dosis muziek, feest en gezelligheid zijn gegarandeerd! Ook iets voor jouw orkest? Stel het voor binnen je orkest, meld je aan en kom ook het tweede weekend van juni kamperen.

Dat de camping maar 1 weekend per jaar open is, betekent niet dat ze qua faciliteiten onder doen voor een ‘echte camping’.

 • Receptie
 • Douche-, toilet- en wasgelegenheid
 • Stroomvoorziening
 • Horecavoorziening
 • Water tappunt
 • Grote BBQ
 • EHBO post
 • 24 uur per dag bewaking
 • BBQ
 • Ontbijtservice

Doe mee met de dweilcamping BBQ

dweilcamping-logo

Hoe fijn is het als je na een lange dag oefenen in het centrum van Bemmel, of na het opbouwen van je tent en caravan op een zonovergoten Dweilcamping gewoon kunt aanschuiven aan een grote tafel?

Dat begrijpen we, en daarom is de BBQ op zaterdag inmiddels een ware traditie op de Bemmelse Dweilcamping.

Je hoeft niet na te denken over wat je gaat maken op je gaspitje, want met heerlijke stukken vlees en vis, knapperige stokbroden en de beste, verse salades zorgen wij dat je niets tekort komt.

Wil je meegenieten van deze BBQ? Reserveer het bij je boeking via het inschrijfformulier. Ook met allergieën, vegetariërs en veganisten houden wij graag rekening, geef dit ook aan bij je reservering.

Geniet van een heerlijk ontbijt

Voor nét dat beetje extra vakantiegevoel of om je dag nog enigszins goed te beginnen na een lange, zware nacht, bieden wij op de Bemmelse Dweilcamping een ontbijtservice.

Bij dit riante ontbijt vind je 2 heerlijk belegde bollen, een krentenbol, een gekookt eit, een verse appel van de Bemmelse landerijen en natuurlijk sinaasappelsap. Dit ontbijt ontvang je in een handig draagzak. Mocht je het dus net wat te veel vinden, of mocht je maag het allemaal nog niet aankunnen; het ontbijt meenemen naar de lunch is geen probleem.

Het ontbijt is beschikbaar op zaterdag- en zondagochtend en is alleen op reservering te verkrijgen. Ook met allergieën, vegetariërs en veganisten houden wij graag rekening: geef dit even aan bij je reservering.

Meld je nu aan!

Meld je nu aan via de eigen site https://dweilcamping.nl en we zien je graag het weekend van de Bemmelse Dweildag op de Dweilcamping

Ga naar Dweilcamping.nl

Vragen over de Dweilcamping?

De organisatie van de dweilcamping is actief op Facebook. Like de facebook.com/dweilcamping en stel je vraag aan de organisatie.

Over de organisatie

Dit jaar is er een nieuwe organisatie van de Bemmelse dweilcamping. Na jaren zich ingezet te hebben voor geslaagde Dweilcampingweekenden hebben de jongens van Bemmel 8 besloten te stoppen met de organisatie.

Zij hebben het stokje overgedragen aan Stichting CAZAZ en Basketballvereniging Batouwe uit Bemmel.

We zijn benaderd om de organisatie van deze enige echte Bemmelse dweilcamping op ons te nemen. Ondertussen zijn wij hard bezig om uit te maken wie de biertjes gaat tappen en wie de toilettendienst op zich neemt, maar dat het dit jaar weer gezellig wordt op de camping……dat staat vast.

Hoe bereik ik de Dweilcamping?

De dweilcamping was voorheen gesitueerd bij het sportpark of bij De Schaapskooi. Via Facebook of de site van de dweilcamping hoor je het laatste nieuws.