Dweilcamping

Het feest begint al op de dweilcamping

Editie 2024: Zaterdag 8 juni vanaf 13.00 uur t/m maandag 10 juni 10.00 uur

Ieder jaar vindt er in de schaduw van de Dweildag nog een ander evenement plaats: De Bemmelse Dweilcamping!

In samenwerking met de Dweildag tovert een club vrijwilligers een groot grasveld om tot een ware camping. Zij bieden een uniek weekend voor ieder dweilorkest dat de Dweildag bezoekt. Dit leverde de afgelopen jaren al vele ‘jamsessies’ en feestjes op.

Omdat deze tijdelijke camping op loopafstand van het centrum ligt, zijn het Dweildag parcours en het grote zaterdagavondfeest op het Kinkelplein binnen handbereik!

 • Al jaren op rij een groot succes!
 • Feestjes, jamsessies en meer
 • De camping is op loopafstand van het centrum 
 • Georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers 

Muziek, Feest en gezelligheid gegarandeerd!

De Dweilcamping kent al jaren een aantal vaste orkesten die jaarlijks terugkomen om van deze gezelligheid te profiteren. Dit stukje cultureel Bemmels Erfgoed garandeert dan ook: Een flinke dosis muziek, feest en gezelligheid! Ook iets voor jouw orkest? Stel het voor binnen je orkest, meld je aan en kom ook het tweede weekend van juni kamperen.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Muziek, Feest en Gezelligheid Gegarandeerd

De dweilcamping kent al jaren een aantal vaste orkesten die jaarlijks terugkomen om van deze gezelligheid te profiteren. Een flinke dosis muziek, feest en gezelligheid zijn gegarandeerd! Ook iets voor jouw orkest? Stel het voor binnen je orkest, meld je aan en kom ook het tweede weekend van juni kamperen.

Dat de camping maar 1 weekend per jaar open is, betekent niet dat ze qua faciliteiten onder doen voor een ‘echte camping’.

 • Receptie
 • Douche-, toilet- en wasgelegenheid
 • Stroomvoorziening
 • Horecavoorziening
 • Water tappunt
 • EHBO post
 • BBQ
 • Ontbijt- en lunchservice

Doe mee met de dweilcamping BBQ

dweilcamping-logo

Hoe fijn is het als je na een lange dag oefenen in het centrum van Bemmel, of na het opbouwen van je tent en caravan op een zonovergoten Dweilcamping gewoon kunt aanschuiven aan een grote tafel?

Dat begrijpen we en daarom is de BBQ op zaterdag inmiddels een ware traditie op de Bemmelse Dweilcamping.

Je hoeft niet na te denken over wat je gaat maken op je gaspitje, want met heerlijke stukken vlees, groentes en vis, knapperige stokbroden en de beste, verse salades zorgen wij dat je niets tekort komt.

Wil je meegenieten van deze BBQ? Reserveer het bij je boeking via het aanmeldformulier. Ook met allergieën, vegetariërs en veganisten houden wij graag rekening, geef dit ook aan bij je reservering.

Geniet van een heerlijk ontbijt

Voor nét dat beetje extra vakantiegevoel of om je dag nog enigszins goed te beginnen na een lange, zware nacht, bieden wij op de Bemmelse Dweilcamping een ontbijtservice / lunchservice.

Bij dit riante ontbijt vind je 2 heerlijk belegde bollen, een krentenbol, een gekookt ei, een verse appel van de Bemmelse landerijen en natuurlijk sinaasappelsap. De lunch zal uit iets soortgelijks bestaan.

Dit ontbijt / lunch pakket ontvang je in een handige draagzak. Mocht je het dus net wat te veel vinden, of mocht je maag het allemaal nog niet aankunnen; het ontbijt en/of lunch meenemen is geen probleem!

Het ontbijtpakket / lunchpakket is beschikbaar op zondag en is alleen op reservering te verkrijgen. Ook met allergieën, vegetariërs en veganisten houden wij graag rekening. Op het aanmeldformulier kun je dit vermelden.

Meld je nu aan!

Je kunt je aanmelden voor de dweilcamping via dit formulier.

Over de organisatie

Basketballvereniging Batouwe organiseert ook dit jaar de Dweilcamping, Je zal wel denken, waarom organiseert een Basketbalvereniging een camping voor de dweilorkesten? Batouwe is een vereniging die graag samen werkt met andere organisaties om een feestje te kunnen organiseren, zeker als dit Bemmel goed op de kaart zet!

We zijn benaderd om de organisatie van deze enige echte Bemmelse Dweilcamping op ons te nemen. Ondertussen zijn wij hard bezig om uit te maken wie de biertjes gaat tappen en wie de toilettendienst op zich neemt, maar dat het dit jaar weer gezellig wordt op de camping… dat staat vast.

Hoe bereik ik de Dweilcamping?

Adres Camping: Terrein bij Pro college , Sportlaan 1K, 6681CD Bemmel
Adres Receptie / Horeca: Sportcentrum De Kooi, Sportlaan 3, 6681CD Bemmel

Reserveren en prijzen

Wij verzoeken je de reservering per orkest te doen. Schrijf je in via het aanmeldformulier.
Lees ook even onze “Gedragsregels en aandachtspunten” aandachtig door.

Prijzen:

Overnachting(en) € 17,- p.p. per nacht
Ontbijt (zo) en/of Lunchpakket (zo) € 10,- p.p. per ontbijt / lunch
BBQ zaterdagavond € 25,- p.p.
Deze prijzen gelden voor de editie van 2024.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je reservering, ook ontvang je van ons een factuur voor betaling van de kosten. Deze dient voor aanvang van de Dweilcamping voldaan te zijn.

Blijf je tot maandagochtend? Gezellig!
Je zorgt dan wel zelf op zondagavond en maandagochtend voor je diner / ontbijt. Deze is niet via de organisatie te verkrijgen.

EEN RESERVERING MAKEN VOOR DE DWEILCAMPING KAN TOT ZATERDAG 1 JUNI 2024, 23.59 UUR!

Contact opnemen met organisatie

Je kunt ons bereiken via e-mail: dweilcamping@batouwebasketball.nl
We streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.