Het feest begint al op de dweilcamping

Ieder jaar vind er in de schaduw van de Dweildag nog een ander evenement plaats. De Bemmelse Dweilcamping! In samenwerking met de Dweildag probeert een club jonge vrijwilligers van SC Bemmel een groot grasveld om te toveren tot een ware camping en een uniek weekend te bieden voor ieder dweilorkest dat de Dweildag bezoekt. Dit heeft al vele ‘jamsessies’, feestjes en poolparty’s opgeleverd. Aangezien deze tijdelijke camping op loopafstand van het centrum ligt, is het dweildagparcours en het grote zaterdagavondfeest binnen handbereik.

 

Muziek, Feest en Gezelligheid Gegarandeerd

De dweilcamping kent al jaren een aantal vaste orkesten die jaarlijks terugkomen om in deze gezelligheid mee te profiteren. Een flinke dosis muziek, feest en gezelligheid zijn gegarandeerd! Ook iets voor jouw orkest? Stel het voor binnen je orkest en kom ook het weekend van de 2e zondag in juni kamperen.

Dat de camping maar 1 weekend per jaar open is, betekent niet dat ze qua faciliteiten onder doen voor een ‘echte camping’, zo zijn er onder andere te vinden:

  • Receptie
  • Douche-, toilet- en wasgelegenheid
  • Stroomvoorziening
  • Horecavoorziening
  • Water tappunt
  • Grote BBQ
  • EHBO post
  • 24 uur per dag bewaking

 

Giga Barbecue

dweilcamping-logoSommigen zeggen zelfs dat het beter is dan een echte camping! Zo wordt er niet alleen geslapen maar ook gefeest, is er een ontbijtservice voor een klein prijsje, vind er een giga-barbecue voor alle orkesten plaats én is er een pubquiz. Gezelligheid gegarandeerd!

Meld je nu aan!

Meld je nu aan via de eigen site http://dweilcamping.nl en we zien je graag het weekend van de Bemmelse Dweildag op de Dweilcamping

Ga naar Dweilcamping.nl

 

 


Vragen over de Dweilcamping?

De organisatie van de dweilcamping is actief op Facebook. Like de facebook.com/dweilcamping en stel je vraag aan de organisatie.

 

 

Over de organisatie

Bemmel 8 present, voor een onvergetelijk dweilweekend

Uit een stel A-junioren die ietwat talent te kort kwamen voor het niveau Barcelona is ons seniorenteam Bemmel 8 zo’n 5 jaar geleden ontstaan. Zondag vroeg op staan was echter een vooruitzicht waar niet iedereen positief tegenover stond. In overleg met het bestuur van SC Bemmel was een nieuw zaterdagelftal geboren: Bemmel 8.

Ondanks dat er hier en daar wat jongens weg zijn gegaan en bij zijn gekomen vormen we een hecht team, zowel op als naast het voetbalveld. Doordeweeks zit het gros verspreid over Nederland te verpieteren op zijn studentenkamertje. We zijn dan ook erg blij als we in het weekend weer terug kunnen keren op het oude nest. Je mag dan ook stellen dat we stiekem allemaal rasechte Bemmelnaren zijn met hart voor onze club en ons dorp.

We zijn inmiddels dus al 5 jaar een team en hebben ons gespecialiseerd in de derde helft, nu is het zaak om deze feestervaring toe te passen op de dweilcamping.
We zijn benaderd om de organisatie van deze enige echte Bemmelse dweilcamping op ons te nemen. Ondertussen zijn wij hard bezig om uit te maken wie de biertjes gaat tappen en wie de toilettendienst op zich neemt, maar dat het dit jaar gezellig wordt op de camping…… dat staat vast.

Groeten van Bemmel 8

http://www.facebook.com/dweilcamping

 


 

De dweilcamping is altijd supergezellig! Als deze camping er niet meer zou zijn, gaat de Bemmelse Dweildag denk ik van onze agenda af. - Vaste bezoeker
[galleria gallery_id=”290″ width=”620″]

Hoe bereik ik de Dweilcamping?

De dweilcamping is gesitueerd naast de voetbalvelden van Sportclub Bemmel. (Ressensestraat)