Het feest begint al op de dweilcamping

Ieder jaar vind er in de schaduw van de Dweildag nog een ander evenement plaats. De Bemmelse Dweilcamping! In samenwerking met de Dweildag tovert een club vrijwilligers een groot grasveld om tot een ware camping. Zij bieden een uniek weekend voor ieder dweilorkest dat de Dweildag bezoekt. Dit leverde al ‘jamsessies’, feestjes en poolparty’s op. Omdat deze tijdelijke camping op loopafstand van het centrum ligt, zijn het dweildagparcours en het grote zaterdagavondfeest binnen handbereik.

 • Al jaren op rij een groot succes!
 • Feestjes, poolparty’s, jamsessies en meer
 • De camping is op loopafstand van het centrum 
 • Georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwillers 

Muziek, Feest en Gezelligheid Gegarandeerd

De dweilcamping kent al jaren een aantal vaste orkesten die jaarlijks terugkomen om van deze gezelligheid te profiteren. Een flinke dosis muziek, feest en gezelligheid zijn gegarandeerd! Ook iets voor jouw orkest? Stel het voor binnen je orkest, meld je aan en kom ook het tweede weekend van juni kamperen.

Dat de camping maar 1 weekend per jaar open is, betekent niet dat ze qua faciliteiten onder doen voor een ‘echte camping’.

 • Receptie
 • Douche-, toilet- en wasgelegenheid
 • Stroomvoorziening
 • Horecavoorziening
 • Water tappunt
 • Grote BBQ
 • EHBO post
 • 24 uur per dag bewaking
 • BBQ
 • Ontbijtservice

Doe mee met de dweilcamping BBQ

dweilcamping-logo

Hoe fijn is het als je na een lange dag oefenen in het centrum van Bemmel, of na het opbouwen van je tent en caravan op een zonovergoten Dweilcamping gewoon kunt aanschuiven aan een grote tafel?

Dat begrijpen we, en daarom is de BBQ op zaterdag inmiddels een ware traditie op de Bemmelse Dweilcamping.

Je hoeft niet na te denken over wat je gaat maken op je gaspitje, want met heerlijke stukken vlees en vis, knapperige stokbroden en de beste, verse salades zorgen wij dat je niets tekort komt.

Wil je meegenieten van deze BBQ? Reserveer het bij je boeking via het inschrijfformulier. Ook met allergieën, vegetariërs en veganisten houden wij graag rekening, geef dit ook aan bij je reservering.

Geniet van een heerlijk ontbijt

Voor nét dat beetje extra vakantiegevoel of om je dag nog enigszins goed te beginnen na een lange, zware nacht, bieden wij op de Bemmelse Dweilcamping een ontbijtservice.

Bij dit riante ontbijt vind je 2 heerlijk belegde bollen, een krentenbol, een gekookt eit, een verse appel van de Bemmelse landerijen en natuurlijk sinaasappelsap. Dit ontbijt ontvang je in een handig draagzak. Mocht je het dus net wat te veel vinden, of mocht je maag het allemaal nog niet aankunnen; het ontbijt meenemen naar de lunch is geen probleem.

Het ontbijt is beschikbaar op zaterdag- en zondagochtend en is alleen op reservering te verkrijgen. Ook met allergieën, vegetariërs en veganisten houden wij graag rekening: geef dit even aan bij je reservering.

Meld je nu aan!

Meld je nu aan via de eigen site http://dweilcamping.nl en we zien je graag het weekend van de Bemmelse Dweildag op de Dweilcamping

Ga naar Dweilcamping.nl

 

 


Vragen over de Dweilcamping?

De organisatie van de dweilcamping is actief op Facebook. Like de facebook.com/dweilcamping en stel je vraag aan de organisatie.

 

 

Over de organisatie

Bemmel 8 present, voor een onvergetelijk dweilweekend

Uit een stel A-junioren die ietwat talent te kort kwamen voor het niveau Barcelona is ons seniorenteam Bemmel 8 zo’n 5 jaar geleden ontstaan. Zondag vroeg op staan was echter een vooruitzicht waar niet iedereen positief tegenover stond. In overleg met het bestuur van SC Bemmel was een nieuw zaterdagelftal geboren: Bemmel 8.

Ondanks dat er hier en daar wat jongens weg zijn gegaan en bij zijn gekomen vormen we een hecht team, zowel op als naast het voetbalveld. Doordeweeks zit het gros verspreid over Nederland te verpieteren op zijn studentenkamertje. We zijn dan ook erg blij als we in het weekend weer terug kunnen keren op het oude nest. Je mag dan ook stellen dat we stiekem allemaal rasechte Bemmelnaren zijn met hart voor onze club en ons dorp.

We zijn inmiddels dus al 5 jaar een team en hebben ons gespecialiseerd in de derde helft, nu is het zaak om deze feestervaring toe te passen op de dweilcamping.
We zijn benaderd om de organisatie van deze enige echte Bemmelse dweilcamping op ons te nemen. Ondertussen zijn wij hard bezig om uit te maken wie de biertjes gaat tappen en wie de toilettendienst op zich neemt, maar dat het dit jaar gezellig wordt op de camping…… dat staat vast.

Groeten van Bemmel 8

http://www.facebook.com/dweilcamping

 


 

De dweilcamping is altijd supergezellig! Als deze camping er niet meer zou zijn, gaat de Bemmelse Dweildag denk ik van onze agenda af. - Vaste bezoeker
[galleria gallery_id=”290″ width=”620″]

Hoe bereik ik de Dweilcamping?

De dweilcamping is gesitueerd naast de voetbalvelden van Sportclub Bemmel. (Ressensestraat)