• 15 mei 2020

Op zondag 14 juni zou de 34e Bemmelse Dweildag plaatsvinden in het centrum van Bemmel. Helaas kan de Dweildag als gevolg van het coronavirus en de daarmee samenhangende maatregelen niet doorgaan. Het bestuur van de Dweildag heeft eerder laten weten dat de 34e Bemmelse Dweildag volgend jaar, op zondag 13 juni 2021, plaats zal vinden.

Ondanks dat de Bemmelse Dweildag dit jaar niet door kan gaan, maakt de stichting wel kosten. Denk hierbij aan kosten voor de opslag en het onderhoud van de podia en andere materialen, de website en het beheer daarvan, etc. De voorbereidingen voor de Dweildag beginnen altijd in oktober voorafgaand aan het evenement. De Vrienden-inkomsten zijn, naast de sponsorinkomsten, een essentieel deel van de inkomsten van de stichting. Zonder deze inkomsten zou de Bemmelse Dweildag niet georganiseerd kunnen worden.

Om die reden doet het bestuur, na bedachtzaam overleg, een beroep op alle vrienden van de Bemmelse Dweildag. De jaarlijkse bijdrage van 10 euro zal daarom zoals gebruikelijk worden geïncasseerd. Het bedrag zal eind mei worden afgeschreven. Ben je Vriend en heb je hier bezwaar tegen? Laat het dan even weten door te mailen naar penningmeester@bemmelsedweildag.nl. Ben je nog geen Vriend, maar wil je dit wel worden? Meld je dan aan op dweildag.nl/vrienden.

Alvast bedankt voor je steun!