• 4 mei 2018

Stem op de Bemmelse Dweildag!

Ben je lid van de Rabobank Oost-Betuwe? Dan kun je van 15 tot en met 30 mei stemmen op jouw favoriete regionale verenigingen bij de Rabobank Clubkas Campagne. De Bemmelse Dweildag is één van die verenigingen. Met jouw stem kan het bestuur van de Bemmelse Dweildag er ook dit jaar weer voor zorgen dat er een dweildag plaatsvindt op de tweede zondag van juni.

De Bemmelse Dweildag is al ruim drie decennia een gratis toegankelijk evenement voor jong en oud. Jaarlijks werken 200 vrijwilligers belangeloos mee om van het evenement een succes te maken. Natuurlijk brengt zo’n groot evenement behoorlijk wat kosten met zich mee. Daarom roept het bestuur van de Dweildag op om de Bemmelse Dweildag te steunen door jouw stem uit te brengen via de Rabobank Clubkascampagne.

Hoe werkt het?

Ieder lid van Rabobank Oost Betuwe mag van 15 tot en met 30 mei vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete verenigingen. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen hebben via de Rabobank een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure gekregen.

Vrienden van de Dweildag

Ben je geen klant bij de Rabobank, maar draag je de Bemmelse Dweildag wel een warm hart toe? Word dan vriend van de Bemmelse Dweildag. Met een bijdrage van slechts €10 per jaar ben je al vriend. Wil je ook vriend worden van de Bemmelse Dweildag of meer informatie lezen? Kijk dan op onze ‘vrienden van de Bemmelse Dweildag pagina‘.