• 14 mei 2018

Belangrijk bericht voor Bemmelse kinderen!

Op zondag 10 juni staat het centrum van Bemmel weer op z’n kop tijdens de Bemmelse Dweildag. Heel veel dweilorkesten uit Nederland en het buitenland komen dan hier hun gezellige klanken laten horen. Ook voor kinderen wordt er die dag van alles georganiseerd.

Je kunt meedoen met verschillende workshops, geschminkt worden, een zelfportret schilderen, een muziekinstrument maken waarmee je kunt optreden en nog veel meer leuke activiteiten doen.

Levend standbeeld: kun jij lang stilstaan?

Dit jaar kun je ook als levend standbeelden gaan staan! Misschien heb je weleens van living statues gehoord. Je beeld je uit als een beroemd persoon, alleen, of met een groep. Of je bent een onbekende persoon, en bedenkt wel een leuke move wanneer er geld gegeven wordt. Het thema muziek is het natuurlijk helemaal passend bij de dag.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Vraag dan je ouders om je op te geven via facilitair@bemmelsedweildag.nl met in de onderwerpregel ‘Levend standbeeld’. Je krijgt van de organisatie een plaats toegewezen. Eventuele opbrengsten mag je zelf houden. Ook krijg je een paar consumptiebonnen zodat je iets lekkers te eten en drinken kunt halen. Hoe lang je gaat staan mag je zelf weten. De Dweildag duurt van 11.00 tot 18.00 uur. Hopelijk zien we je op de 32e Bemmelse Dweildag op zondag 10 juni!