De Feesttoeters

Hoe laat zie en hoor je De Feesttoeters?

Speeltijden nr 11

11:00 uur opening
12:00 C - Het Wapen
13:30 B - Cafe 61
15:00 D - Marktplein
16:30 A - Hoofdpodium
17:30 uur Finale

Plattegrond

Over De Feesttoeters:

De Feesttoeters uit Sassenheim. Een dweilorkest die op 1 mei 2007 is opgericht door 7 jonge muzikanten afkomstig uit Drum- en Showband Adest Musica.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een groep van 15 jonge en enthousiaste muzikanten van 19 tot 24 jaar. Als één van de jongste dweilorkesten van Nederland onderscheiden wij ons graag door onze frisse uitstraling en een repertoire in vele sferen en stijlen wat uiteenloopt van klassiekers uit de fifties tot huidige top-40 hits.

Met z’n vijftienen verzorgen wij allerlei optredens door heel het land. Zo zijn wij regelmatig te gast bij verjaardagen, buurtfeesten, bruiloften en andere jubilea om de feesten nog groter en gezelliger te maken. Ook de Peurbakkentocht in Leiden, het carnaval in Vught, de sneekweek in Sneek en het aanmoedigen van de Sassenheimse korfbalvereniging tijdens de finale in Ahoy Rotterdam zijn enkele voorbeelden van recente optredens. In januari 2015 zijn wij nog afgereisd naar het Oostenrijkse Weissensee om aldaar de deelnemende schaatsers van de Alternatieve Elfstedentocht aan te moedigen en in februari 2016 zijn wij te gast geweest in het Duitse Brühl en Eschweiler om deel te nemen aan Duitslands grootste carnavalsoptochten.

Naast onze repertoirekeuze en enthousiaste, frisse uitstraling, hechten wij ook veel waarde aan de kwaliteit van onze muziek. Daarom nemen wij regelmatig deel aan verschillende festivals in Nederland. Op deze manier kunnen wij onszelf succesvol blijven ontwikkelen. Deze succesvolle ontwikkeling is zeker te merken aan de lovende juryrapporten die ons regelmatig in de prijzen doen vallen.Eerdere deelnames:

2024 - 4e plek (video)
2019 - 2e plek (video)
2018 - 2e plek (video)
*registratie pas kloppend vanaf 2004

De Feesttoeters in actie op de Bemmelse Dweildag 2024

4e plek

De Feesttoeters in actie op de Bemmelse Dweildag 2019

2e plek

De Feesttoeters in actie op de Bemmelse Dweildag 2018

2e plek