Nieuwe voorzitter Bemmelse Dweildag

Ookal hebben we sinds 2019 geen Bemmelse Dweildag meer meegemaakt, op de achtergrond is er onder leiding van voorzitter Marijke Bouwmeister veel voorbereidingswerk verzet voor de geannuleerde dweildagen in juni 2020, juni 2021 en de Winterdweildag afgelopen november. Helaas heeft Marijke in oktober besloten om af te treden als voorzitter van het dweildagbestuur. Wij willen Marijke hartelijk bedanken voor haar inzet.

Inmiddels hebben we een nieuwe voorzitter gevonden. Op 11 januari heeft het dweildagbestuur Bram Opgenoort unaniem verkozen als voorzitter van de Bemmelse Dweildag. Voor veel dweilliefhebbers zal Bram een bekend gezicht zijn. Voor wie hem nog niet kent stellen we Bram graag even voor.

Als dweilmuzikant in hart en nieren is Bram al jaren betrokken bij de organisatie van de Bemmelse Dweildag. Op zijn 16e is hij samen met Erik Meurs (secretaris) vanuit Alarmfase 3 toegetreden tot het dweildagbestuur. De afgelopen jaren is Bram vooral druk geweest met de PR commissie. Met een schat aan dweilervaring hebben we na Jan Verhoeven (De Boemels) en Niels Hoogveld (De RotDweilers) dus weer een dweilende voorzitter aan het roer. Aangezien muziek en plezier maken de basis vormen van de Bemmelse Dweildag, zal Bram op de 2e zondag van juni dan ook zeker nog dweilend te zien zijn bij Alarmfase 3. 

Bram Opgenoort, de nieuwe voorzitter van de Bemmelse Dweildag