Stem op de Bemmelse Dweildag met Rabo Clubsupport!

Stem op de Bemmelse Dweildag met Rabo Clubsupport!

Ben je lid van de Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe? Dan kun je van 5 tot en met 25 oktober stemmen op jouw favoriete regionale verenigingen bij Rabo Clubsupport. De Bemmelse Dweildag is één van die verenigingen. Met jouw stem kan het bestuur van de Bemmelse Dweildag er ook volgend jaar weer voor zorgen dat er een Dweildag plaatsvindt op de tweede zondag van juni.

De Bemmelse Dweildag is al ruim drie decennia een gratis toegankelijk evenement voor jong en oud. Jaarlijks werken 200 vrijwilligers belangeloos mee om van het evenement een succes te maken. Natuurlijk brengt zo’n groot evenement behoorlijk wat kosten met zich mee. Daarom wil het bestuur van de Dweildag je vragen om de Bemmelse Dweildag te steunen door jouw stem uit te brengen via Rabo Clubsupport.

Hoe werkt het?

Ieder lid van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe mag van 5 tot en met 25 oktober stemmen op zijn of haar favoriete verenigingen. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert.

Je kunt je stem uitbrengen door in te loggen in de Rabobank-app of via www.rabobank.nl (via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kun je klikken op Rabo ClubSupport). Je vindt de Bemmelse Dweildag onder de naam ‘Stg Bemmelse Dweildag’.

Vrienden van de Dweildag

Ben je geen klant bij de Rabobank, maar draag je de Bemmelse Dweildag wel een warm hart toe? Word dan vriend van de Bemmelse Dweildag. Met een bijdrage van slechts €0,83 per maand (of €10 per jaar) ben je al vriend.