SHB ook komende drie jaar hoofdsponsor Bemmelse Dweildag

SHB ook komende drie jaar hoofdsponsor Bemmelse Dweildag

Op zondag 10 juni wordt voor de 32e keer de Bemmelse Dweildag georganiseerd. Dat het grootste dweilfestival van ons land nog altijd ontzettend populair is, blijkt wel uit het feit dat het maximale aantal deelnemers bijna bereikt is.

Op dit moment hebben 63 dweilorkesten uit binnen- en buitenland aangegeven naar Bemmel af te reizen om één groot feest te bouwen. Ruim 200 vrijwilligers steken op zaterdag 9 juni de handen uit de mouwen om binnen mum van tijd het centrum van Bemmel om te toveren tot één groot festivalterrein met elf podia, kinderattracties, foodtrucks, barren en versiering.

Om een festival van deze omvang te organiseren, maakt stichting Bemmelse Dweildag de nodige kosten. Bram Opgenoort en Frank Pisters, bestuursleden van de stichting, zijn dan ook erg blij dat ze kunnen melden dat de Samenwerkende Horeca Bemmel ook de komende drie jaar weer hoofdsponsor zijn van het evenement. Samen met Robert Kuster en Henk Henriks van Café 61 en Menno, Martijn en Toke Meijer van Café De Roskam zijn er de afgelopen weken een aantal gesprekken gevoerd om van de dweildagen in 2018, 2019 en 2020 weer een groot succes te maken.

Naast de Bemmelse Dweildag op zondag 10 juni komt er ook weer een groot feest op het Kinkelplein op de zaterdagavond. Met het sluiten van de nieuwe sponsorovereenkomst gaan de SHB en de stichting Bemmelse Dweildag de komende weken samen vol energie aan de slag met alle voorbereidingen.