She’s Udenhout

Over She’s Udenhout:

Vanuit het gezellige Brabantse dorpje Udenhout is SHE’S vanaf 2000 actief. De naam SHE’S is ontstaan uit de samenstelling van 1 dame en 13 heren. She en de He’s.
Kortom; SHE’S.
In 2019 is de samenstelling van de band gewijzigd maar niet haar naam en zijn we gegaan naar 3 dames en 11 heren.

SHE’S komt voort uit de typische zuidelijke carnavalstraditie. Toch laat het zich zeker niet in een hokje plaatsen. Het is een gezellig, breed inzetbaar orkest met een energiek en groot geluid. Een diversiteit aan muziekstijlen als Pop, Latin, Ballad, Rock, Jazz en Bigband wisselen elkaar in hoog tempo af.

SHE’S is buiten een kwalitatief, veelzijdig muzikaal orkest, niet alleen een lust voor het oor. Hoewel de toevoeging “Showband” in 2006 uit de naam verdween, zal het oog ook zeker niet onbediend blijven.

SHE’S is een veel gevraagd orkest voor festivals en (straat)evenementen. In het verleden oogstte SHE’S succes op ‘Sea and Street festival’ De Koog op Texel, Kermis en straat festival in Lier België, meerdaagse voetbalfeesten in Krefeld alsook Bennigsen, Duitsland, diverse bruiloften, bedrijfsfeesten en vele andere gelegenheden waarbij een muzikaal intermezzo gewenst was. Sinds 2007 organiseert SHE’S in de aanloop naar Kerstmis haar ‘Kerst-inn’.

Vanaf 2008 begeleidt de SHE’S de ‘Tilburg University Cantus’. Een Tilburgse openlucht evenement ter opening van het Academisch jaar.

Natúúrlijk vindt SHE’S, naast tal van projecten, jaarlijks haar ‘roots’ terug tijdens carnaval in Udenhout en omstreken.Eerdere deelnames:

2022 - 5e plek (video)
*registratie pas kloppend vanaf 2004

She’s Udenhout in actie op de Bemmelse Dweildag 2022

5e plek