De Heeren van Plezier

Over De Heeren van Plezier:

We schrijven zomer 2009…..op een landgoed ergens in ‘s-Gravenhage laat de weledelgestrenge heer Tas zijn gedachten gaan over een nieuw op te richten en exclusieve club van muziekvrienden. De lange mist namelijk al een tijd de momenten van weleer toen hij met zijn vrienden menig feest op stelten zette. Hij verlangt naar gezelligheid en het vermaken van publiek zoals ze dat vroeger deden. Hij schonk een goudgele rakker in voor zichzelf zette zijn paarse zonnebril goed op zijn neus en belde zijn vrienden….Tijd voor het maken van muziek en vertier het naar de zin maken van mooie vrouwen onder het genot van een slok bier, daarvoor bestaat er maar een club: De He(e)ren van Plezier!!!!
De He(e)ren Tas, Narkie, Sherry, Ollie, Ronnie, P3, Bommel, Koorwat, Verzaal, Rinoes, Pluizenbuikie, Mikey en Sato zien paars van enthousiasme om de mensen twintig minuten mee te nemen naar de wereld waar niets te gek is. Zet u schrap om kennis te maken met de He(e)ren en doe mee met de gekkigheid. Schaam u niet, u staat meer voor paal als u niet mee doet.
Mocht u zich,na deze ervaring, bij onze club willen voegen bedenk dan dit: Slechts op uitnodiging kan men toe treden tot het illustere gezelschap van de He(e)ren van Plezier.
Vrouwen zijn welkom….maar alleen in onze slaapkamer.Eerdere deelnames:

2019 - 6e plek (video)
*registratie pas kloppend vanaf 2004

De Heeren van Plezier in actie op de Bemmelse Dweildag 2019

6e plek