Zaterdagavondfeest in Bemmel, de Dweilnacht

Inmiddels is de Bemmelse Dweildag uitgegroeid tot een evenement dat zich niet alleen meer beperkt tot de zondag. Op vrijdag arriveren de eerste gasten op de dweilcamping. Op zaterdag klinken de eerste dweilklanken door Bemmel terwijl 200 vrijwilligers zich in het zweet werken om het festivalterrein gereed te maken.

Op zaterdagavond barst het feest dan toch echt los in Bemmel. Een geweldige feestband zal het evenementenplein omtoveren tot één grote feestende massa met duizenden bezoekers. Dit jaar zal de band Cabrio helemaal los gaan. Bekijk dit filmpje voor een indruk:

DWEILNACHT BEMMEL – 8 JUNI Vorig jaar ging Cabrio naar huis met een uitnodiging om in 2019 terug te komen op de Bemmelse Dweilnacht. En wat waren we daar blij mee! Een bruisende tent met mega-enthousiast publiek, gezellige dweilmuzikanten die van hun dweildag een dweil-party-weekend kwamen maken. Op zaterdag eerst flink feesten in de tent, overnachten op de De Bemmelse Dweilcamping en op zondag fanatiek deelnemen aan de 9 juni 2019: 33e Bemmelse Dweildag We gaan je alvast opwarmen met deze promo…. tot snel in Bemmel!

Geplaatst door Cabrio op Zondag 26 mei 2019

 

Kortom: Bemmel bereid zich niet alleen voor op een fantastische dweildag op zondag, maar ook op zaterdag bouwen we samen een grandioos feest.