Sponsoren Bemmelse Dweildag maken grootste evenement van Lingewaard mogelijk

Op zondag 9 juni vindt de 36e Bemmelse Dweildag plaats in het centrum van Bemmel. Ook dit jaar reizen meer dan duizend muzikanten af naar Bemmel, en wordt er 20.000 man publiek verwacht. Daarmee is de Bemmelse Dweildag het grootste en gratis toegankelijke evenement van de gemeente Lingewaard. Maar de Dweildag zou niet kunnen plaatsvinden zonder de hulp van grotendeels lokale sponsoren.

De sponsorcommissie van de Bemmelse Dweildag (bestaande uit François van Schaik, Wijnand Janssen, Jos Wegdam en Frank Pisters) heeft in aanloop naar de eerste zondag van juni veel contact met (potentiële) sponsoren. Wijnand Janssen vertelt: “Sommige bedrijven en organisaties steunen onze Dweildag al járen; andere komen net kijken. Maar we zijn dankbaar voor iedereen die zich inzet om de Dweildag mogelijk te maken. Sommige sponsoren doen dit via een financiële bijdrage; andere sponsoren leveren middelen in natura. Zo kunnen we de Dweildag voor de bezoekers en orkesten gratis en dus toegankelijk houden!”

François van Schaik vult aan: “Saamhorigheid is belangrijker dan ooit. Een gemeenschap waarin mensen elkaar kennen, steunen en helpen waar nodig is van onschatbare waarde. En daar ontstaan de mooiste dingen, zoals de Bemmelse Dweildag. We hopen dit mooie evenement nog lang te mogen organiseren, maar dat kan niet zonder sponsoren en vrijwilligers.”

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de totstandkoming van de Bemmelse Dweildag? Dat kan in de vorm van een financiële bijdrage of door sponsoring in natura. Neem contact op met de sponsorcommissie van de Bemmelse Dweildag via sponsoring@bemmelsedweildag.nl.

Op de foto van links naar rechts: Wijnand Janssen, Jos Wegdam, Frank Pisters en François van Schaik.