Doneer jouw Lingewaard Doet-tientje aan de Bemmelse Winterdweildag!

We kijken er allemaal naar uit om de coronaperiode af te sluiten en weer samen te genieten van muziek, de buitenlucht en elkaar. De tweede zondag in juni, normaliter de dag waarop de Bemmelse Dweildag plaatsvindt, komt helaas te vroeg om deze wensen te vervullen. We willen het evenement nu organiseren op zaterdag 27 november. Voor deze Winterdweildag (die deels in de avonduren plaatsvindt) is een (evenementen)vergunning aangevraagd bij de gemeente. 

Dat betekent wel wat voor de aankleding: normaal verlicht de zon de podia, maar nu moeten alle podia en het hele dorp (sfeervol) verlicht worden. Ook willen we ervoor zorgen dat onze bezoekers warm en droog van het evenement kunnen genieten. Bovenal willen we graag dat het dorp er ontzettend gezellig uit ziet. Qua kosten komen we daardoor veel hoger uit dan normaal. 

Steun de Winterdweildag met Lingewaard Doet 

Inwoners van Ressen, Bemmel, Haalderen, Angeren en Gendt hebben onlangs een cheque in hun brievenbus gekregen waarmee zij een tientje kunnen doneren aan een initatief naar keuze. Bij dezen willen wij iedereen die zijn of haar cheque nog niet heeft gedoneerd oproepen om het tientje te schenken aan de Bemmelse Dweildag! Dat kan op de volgende manieren: 

  • Via de website Lingewaarddoet.nl 
  • Gooi de cheque door de brievenbus van Dijkstraat 31 in Bemmel 
  • Stuur ons een mailtje dat we de cheque op mogen halen: info@debemmelsedweildag.nl 
  • Heb je de cheque al weggegooid of vergeven maar wil je toch doneren? Dan kun je via de website Lingewaarddoet.nl ook een donatie doen via iDEAL. Je kan hierbij zelf de hoogte van het bedrag bepalen dat je wil doneren.

Tot in november? 

We willen graag een heel mooi, warm, gezellig evenement organiseren waar heel Bemmel en omstreken kan proosten (met warme chocomelk of een biertje) op het leven en op de muziek. Help je ons het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen? Dan zien we elkaar op 27 november!