• 6 januari 2020

Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wil je meer muziek in je leven, meer genieten van al het moois om je heen of vrijwilligerswerk gaan doen? Goed nieuws: al die drie voornemens komen samen in de vacatures die de Bemmelse Dweildag heeft opgesteld!

Het bestuur van de Bemmelse Dweildag is op zoek naar een penningmeester, voorzitter en een nieuw lid voor de sponsorcommissie. Door het bestuur te versterken beteken je niet alleen wat voor de gemeenschap, maar verzeker je jezelf ook van een aantal hele gezellige avonden. Het bestuur, dat bestaat uit een tiental personen (variërend van twintigers tot zestigers), vergadert in een ongedwongen sfeer met een biertje erbij. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en samen met tweehonderd vrijwilligers werken we jaarlijks naar een prachtig evenement toe. 

Penningmeester

We zijn met spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester. Het is geen uitgebreide functie waar je veel tijd aan kwijt bent, maar wel een belangrijke positie. We zoeken iemand die affiniteit met financiën en boekhouden heeft, en zicht kan houden op de financiële gezondheid van de stichting. 

Voorzitter

Daarnaast zijn we ook nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter die het bestuur kan vertegenwoordigen bij overleggen met de gemeente, horeca en andere partijen. Vind jij het leuk om na te denken over strategie en om betrokken te zijn bij evenementenorganisatie? Reageer dan op deze vacature!

Sponsorcommissie

Als laatste is er ook een positie vrijgekomen in de sponsorcommissie. Deze commissie heeft contact met de Bemmelse winkeliers en overige sponsoren. Daarnaast denkt de commissie na over mogelijkheden om de Dweildag zichtbaarder te maken, bijvoorbeeld met vlaggen door het hele dorp, Ben jij creatief en goed in het leggen van nieuwe contacten? Dan is deze positie je op het lijf geschreven!

Kom je ons helpen?

Kun jij komend jaar iets voor het bestuur van de Bemmelse Dweildag betekenen? We vergaderen eens per maand en werken dan toe naar de 34e Bemmelse Dweildag, die op zondag 14 juni 2020 plaatsvindt. Neem voor meer informatie over een van de vacatures contact met ons op via info@bemmelsedweildag.nl

De Bemmelse Dweildag wordt jaarlijks georganiseerd door ruim 200 vrijwilligers