Steun de Bemmelse Dweildag via de Rabobank Clubkascampagne!

Van 16 tot en met 30 maart kunnen leden van Rabobank Oost-Betuwe stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne. Daarbij kan de Bemmelse Dweildag financiële steun ontvangen zodat de dertigste verjaardag van het jaarlijkse festival gevierd kan worden.
De Bemmelse Dweildag is al bijna drie decennia een gratis toegankelijk evenement voor jong en oud. Jaarlijks werken 200 vrijwilligers belangeloos mee om van het evenement een succes te maken. Natuurlijk brengt zo’n groot evenement behoorlijk wat kosten met zich mee. Gelukkig zijn er veel sponsoren die een bijdrage leveren, maar de Bemmelse Dweildag kan elke financiële hulp goed gebruiken. Daarom roept het bestuur van de Dweildag op om de Bemmelse Dweildag te steunen door uw stem uit te brengen via de Rabobank Clubkascampagne.

30 jaar
In 2016 zal de Bemmelse Dweildag voor de dertigste keer plaatsvinden. De voorbereidingen zijn in volle gang en de voortekenen zijn goed: op dit moment hebben zich al 65 orkesten uit binnen- en buitenland ingeschreven. Daarnaast zal er dit jaar voor het eerst een foodtruckveld zijn. Hier kunt u bijzondere gerechten en heerlijke snacks proeven. Om er een extra speciale jubileumeditie van te maken kan de Dweildag uw steun goed gebruiken: het geld zal worden gebruikt om genoeg podia
te bouwen, kinderattracties aan te schaffen, het foodtruckveld te realiseren en om alles gesmeerd te laten verlopen.

Hoe werkt het?
Rabobank Oost Betuwe stelt een deel van de winst van de bank beschikbaar voor het lokale verenigingsleven. De leden van de Rabobank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt. Ieder lid mag
van 16 tot en met 30 maart vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete verenigingen. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De klanten die op 1 maart lid zijn van Rabobank Oost Betuwe en dus mogen stemmen, worden hiervoor uitgenodigd en ontvangen een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Namens alle vrijwilligers, bezoekers en deelnemende muzikanten dankt het bestuur van de Bemmelse Dweildag u voor uw stem!