Bemmelse Dweildag op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Het is nog lang geen juni maar achter de schermen wordt er al weer hard gewerkt aan de 27 e Bemmelse Dweildag. Op zondag 9 juni zal Bemmel weer veranderen in de dweilhoofdstad van Nederland en zullen tientallen dweilorkesten afreizen naar Lingewaard.

Om alles in goede banen te leiden wordt er maandelijks druk vergaderd en worden er nieuwe ideeën bedacht om er weer een grandioos spektakel van te maken.

Inmiddels zijn de uitnodigingen naar ruim 1000 dweilorkesten in het hele land verstuurd en stromen de aanmeldingen voor zowel de dweildag als de dweilcamping binnen.

Traditiegetrouw vindt in Bemmel ook het Nederlands Kampioenschap Dweilorkesten plaats en de organisatie kan nu al mededelen dat vele toppers zich alweer hebben ingeschreven om de strijd metelkaar aan te gaan.

Dit jaar zal de Bemmelse Dweildag een Oud-Hollandsch tintje krijgen waardoor het weer net even  een andere dag gaat worden dan voorgaande jaren.
Benieuwd wat dat inhoudt? Blijf ons dan volgen via deze website, facebook of twitter.

 Dweilwilligers

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de organisatie van de Bemmelse Dweildag? Dat kan! De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste “Dweilwilligers” (vrijwilligers) die ons PR-team willen komen versterken. Daarnaast kunnen wij altijd mensen gebruiken die tijdens het dweilweekend meehelpen met de op- en afbouw van het evenement. Of vind je het juist leuk om te presenteren? Zoals je ziet zijn er volop mogelijkheden. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op via info@bemmelsedweildag.nl.

De 27e Bemmelse Dweildag vindt plaats op zondag 9 juni 2013 in het centrum van Bemmel.

Bemmelse Dweildag