De temperatuur stijgt in Bemmel!

Met nog 18 dagen te gaan stijgt niet alleen de temperatuur in Bemmel maar begint de dweilkoorts alweer flink op te laaien. De dweilboekjes gaan weer naar de drukker, de laatste likjes verf worden aangebracht op de reclameborden, speelschema’s worden in elkaar gezet, kortom: de puntjes op de i! Om te zorgen dat alles ook dit jaar weer goed gaat verlopen wordt er veel overleg gepleegd in allerlei commissies en worden de laatste voorbereidingen getroffen om er weer een fantastisch feest van te maken op zondag 10 juni.

Om alvast in de stemming te komen zijn alle vrijwilligers van de Bemmelse Dweildag weer uitgenodigd voor de jaarlijkse opwermavond. Dit jaar op vrijdag 1 juni in Café 61. Een filmverslag van de 25e Dweildag zal worden vertoont en uiteraard zal een van de Bemmelse Dweilorkesten, Alarmfase 3, nog even een knallend optreden weggeven.

Behalve opwermen is het dit jaar ook weer mogelijk om zo’n prachtige gele dweildagsticker achter op uw auto geplakt te krijgen. Op zaterdag 2 juni staan we tussen 10.00 en 12.00 uur in het dorp met onze dweilcaravan en kunt u de dweildag ondersteunen door twee weken reclame te rijden voor ons festival.

De temperaturen stijgen en de eerste contouren van de dweildag worden langzaam zichtbaar. Wij kijken er weer enorm naar uit om tijdens het dweildagweekend een geweldig feest te organiseren! Hopelijk bent u ook van de partij!