Nog 11 dagen…

Juni is aangebroken. Dat betekend dat bij vele inwoners van Bemmel de zenuwen beginnen te komen. Afgelopen maandagavond werd er tot in de late uurtjes vergaderd om over 11 dagen alles in goede banen te leiden. Van calamiteitenplan tot juryzaken, van opening tot finale, alles is aan bod gekomen.

Om alvast in de stemming te komen reizen de Bemmelse Dweilorkesten ‘De RotDweilers’ en Nederlands Kampioen ‘Alarmfase 3’ op hemelvaartsdag af naar de dweilorkestendag in Groenlo. Samen met ‘De Boemels’ en de ‘Dreugtrommels’ vormen zij een groot deel van de totale organisatie van de Bemmelse Dweildag. Omdat wij weten hoe lang je bezig bent met de voorbereidingen en hoe lang je al uitkijkt naar de dag der dagen wensen wij de organisatie van de dweilorkestendag in Groenlo heel veel succes en vooral veel plezier tijdens hun dweilorkestendag. Uiteraard nodigen wij alle bezoekers van deze dag ook uit om de 25e Bemmelse Dweildag met ons te komen vieren op zondag 12 juni.

Wij verwachten deze dag weer tienduizenden bezoekers, tientallen dweilorkesten en een spectaculair jubileum. Uiteraard kunnen we dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben wij enkele verassingen voor zowel de deelnemende dweilorkesten als de bezoekers in petto. Nieuwsgierig geworden?

Kom op zondag 12 juni naar Bemmel en beleef met ons de dag der dagen, de enige echte 25e Bemmelse Dweildag! Nog maar 11 dagen…