25e Bemmelse Dweildag zeer geslaagd!

Na maanden van voorbereidingen, vergaderingen en brainstormsessies zit het er weer op. De 25e Bemmelse Dweildag mag worden bijgeschreven in de encyclopedie der dweilfestivals. Het jubileum is een fantastische dag geworden. Het weer was perfect, de duizenden bezoekers zorgden voor een geweldige sfeer en al die toporkesten uit heel Nederland en zelfs ver daarbuiten hebben een ware dweilstorm over Bemmel verzorgd. Uiteindelijk heeft de jury, afkomstig uit allerlei hoeken in Nederland, Alarmfase 3 verkozen tot winnaar van de 25e Bemmelse Dweildag.

Zowel de muzikaliteitsprijs als de showprijs is door dit dweilorkest in de wacht gesleept. De Deurdweilers uit Angeren behaalden een 2e plaats en Blusswerruk uit Eindhoven ging met het brons terug naar Brabant.

De originaliteitsprijs is gewonnen door de Inka’s van Doe Mar Wa uit Bakel. De prijs voor dweilmuzikant van de dag werd in de wacht gesleept door Napoleon himself van de Napoleon’s Hijskapel uit België.

De organisatie van de Bemmelse Dweildag kijkt terug op een geslaagde 25e editie en gaat zich de komende maanden beraden over de 26e Bemmelse Dweildag. Vernieuwing? Traditiegetrouw dweilen? Hou ons in de gaten via facebook, twitter, hyves of natuurlijk www.bemmelsedweildag.nl voor alle ontwikkelingen!

Wij danken iedereen die heeft bijgedragen aan deze fantastische 25e Bemmelse Dweildag!,