Voorbereidingen 25e dweildag in volle gang

Het is nog steeds 2010 maar de Bemmelse Dweildag is alweer hard aan het werk om alles rondom de 25e Bemmelse Dweildag voor te bereiden. Dat de 25e editie een extra tintje krijgt is zeker. Op welke manier dat is… de organisatie houdt iedereen nog even in spanning! Wel kan er al een leuk nieuwtje worden onthuld:

Stichting Bemmelse Dweildag mag een beeldje plaatsen voor het Wapen van Bemmel op de hoek van de Dorpsstraat en de Loostraat!

Het beeld –van een dweilorkest– is gemaakt ter ere van het Open Nederlands Kampioenschap in juni 2011. De gemeente geeft toestemming omdat de dweildag belangrijk is voor de Lingewaardse gemeenschap. Een eigen standbeeld voor een dweilfestival is zover wij weten zeer uniek! Ben je benieuwd hoe het beeld eruit ziet? Kom dan tijdens de 25e Dweildag op de 2e zondag van juni in 2011 naar Bemmel om het te aanschouwen.

Naast het standbeeld is er nog een ander leuk nieuwtje te vermelden. Na youtube, twitter, hyves en natuurlijk haar eigen site is de Bemmelse Dweildag nu ook actief op Facebook. De eerste vrienden melden zich al aan om het laatste nieuws op de voet te volgen. Doordat facebook internationaal georiënteerd is, kunnen nu ook vrienden en dweilorkesten uit het buitenland op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom de Bemmelse Dweildag. De eerste Zwitserse vrienden uit Nebikon (wie herinnert zich niet de Flöhgugger uit Nebikon afgelopen jaar op de Bemmelse Dweildag) hebben zich al aangemeld.

Natuurlijk blijf je ook helemaal up-to-date wanneer je deze site blijft volgen of de hyves (http://bemmelsedweildag.hyves.nl ), twitter (www.twitter.com/dweildagbemmel) en youtube (www.youtube.com/bemmelsedweildag) accounts.