• 12 juni 2017

De roze mannen uit Sneek hebben het voor elkaar gekregen om voor de 3e keer achter elkaar met alle prijzen richting Sneek huiswaarts te keren. Zowel op muzikaal als op show kregen zij verdeeld over 4 podia van 8 verschillende juryleden de hoogste cijfers. Van harte mannen!

Het was een warme dag in Bemmel die tot een kookpunt steeg bij de prijsuitreiking want het verschil tussen de nummer 1 (De Utlopers) en de nummer 2 (De Menaemer Feintsjes) was beperkt. De Deurdweilers uit Angeren werden 3e. Bekijk hier de volledige uitslag en video’s.

De prijsuitreiking is voor veel orkesten slechts bijzaak. De meeste orkesten doen mee voor de leut en het geweldige publiek dat ook nu weer in grote getale naar het centrum van Bemmel was gekomen. De organisatie kijkt dan ook terug op een hele mooie dag.

Tips voor volgend jaar? Of wil je een steentje bijdragen in de organisatie? Van kleine taak tot grote taak, je bent meer dan welkom zodat we ook van de 32e Bemmelse Dweildag weer een groot succes kunnen maken! Mail naar voorzitter@dweildag.nl