The Brassholes

Wij zijn ‘The Brassholes’! Een jonge groep gemotiveerde muzikanten die samen een lekker stukje muziek kunnen maken. Op 22 November 2018 zijn we begonnen als een brass sextet. Dit veranderde al snel en voordat we het wisten bestonden we uit maar liefst 14 muzikanten! We spelen veel verschillende muziekgenres en schrijven de arrangementen zelf. Dit doen we tot vandaag de dag met erg veel plezier!

Zoekt u een leuke en gezellige band voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Dan staan wij voor u klaar!

Drumgabbers

De Drumgabbers uit Delft bestaat uit een veelzijdige groep ervaren muzikanten. Met veel enthousiasme staan de mannen, geheel afgestemd op het event, garant voor een goed stuk muziek en een gezonde dosis humor en gezelligheid.

Het repertoire bestaat uit een afwisselende mix van Nederlandstalige muziek aangevuld met tijdloze nummers, carnavalskrakers, bekende polka’s en enkele opzwepende top 40 nummers.

Muzikale sfeer toevoegen aan je event en er echt een feestje van maken? Dan ben je bij de Drumgabbers aan het juiste adres!

Code ROOD

Code ROOD! is in 2018 opgericht na een lange zoektocht naar de juiste identiteit. Samen met ons eigen team van arrangeurs proberen wij op geheel eigen wijze invulling te geven aan onze hobby, het maken van muziek én natuurlijk niet te vergeten het hebben van plezier. Op geheel eigen wijze geven we klassiekers én recente hits een eigen tintje en is er voor ieder wat wils, van ‘The Mamas & The Papas’ tot ‘Robbie Williams’ en van ‘Englishman in New York’ tot ‘Swiebertje’. Wat het bijzonder maakt… dat moet je natuurlijk zelf komen ervaren.

De Haringkoppen

Beschrijving orkest: Blaaskapel de Haringkoppen’ weet van elke gelegenheid weer een feestje te maken. We spelen in de samenstelling van een bigband, maar de sound van een dweilorkest. Het eigen geluid ontstaat door de vele eigen arrangementen.

Wij hebben een breed repertoire, bestaande uit vrolijke meezingers tot rustige nummers. Hierbij kunt u denken aan; Jan Smit, Frans Duijts, Vader Abraham, Simon & Garfunkel, Rob de Nijs, Boudewijn de Groot en ga zo maar door. In de decembermaanden zijn wij ook nog actief als zwartepietenband en als kerstband. Bij de vereniging staan muzikaliteit en gezelligheid op de eerste plaats, maar de sfeer is familiair.

De Heeren van Plezier

We schrijven zomer 2009…..op een landgoed ergens in ‘s-Gravenhage laat de weledelgestrenge heer Tas zijn gedachten gaan over een nieuw op te richten en exclusieve club van muziekvrienden. De lange mist namelijk al een tijd de momenten van weleer toen hij met zijn vrienden menig feest op stelten zette. Hij verlangt naar gezelligheid en het vermaken van publiek zoals ze dat vroeger deden. Hij schonk een goudgele rakker in voor zichzelf zette zijn paarse zonnebril goed op zijn neus en belde zijn vrienden….Tijd voor het maken van muziek en vertier het naar de zin maken van mooie vrouwen onder het genot van een slok bier, daarvoor bestaat er maar een club: De He(e)ren van Plezier!!!!
De He(e)ren Tas, Narkie, Sherry, Ollie, Ronnie, P3, Bommel, Koorwat, Verzaal, Rinoes, Pluizenbuikie, Mikey en Sato zien paars van enthousiasme om de mensen twintig minuten mee te nemen naar de wereld waar niets te gek is. Zet u schrap om kennis te maken met de He(e)ren en doe mee met de gekkigheid. Schaam u niet, u staat meer voor paal als u niet mee doet.
Mocht u zich,na deze ervaring, bij onze club willen voegen bedenk dan dit: Slechts op uitnodiging kan men toe treden tot het illustere gezelschap van de He(e)ren van Plezier.
Vrouwen zijn welkom….maar alleen in onze slaapkamer.

Blaaskapel de Klinkers

De klinkers is een gezellige club mensen die veel plezier hebben in het maken van lekkere, vlotte, originele, moderne, oude,
knallende en gezellige muziek. De muziek varieert van samba-, mars-, carnaval tot foxtrot.
De Klinkers bestaan dit jaar 18 jaar en is samengesteld uit 16 ervaren muzikanten. Wij verzorgen graag carnavalsavonden, braderieën, speciale evenementen, sportevenementen, bruiloften, feesten, partijen en nog veel meer.
Tijdens de carnavalsdagen zijn wij zeer actief binnen Delft, maar ook daarbuiten zijn wij een graag gehoord en gezien clubje.
Kort samengevat: sfeer en gezelligheid door een goed stuk muziek.