Op Tied Muuj

Op Tied Muuj is opgericht in September 1991, uit een aantal enthousiaste personen die graag met elkaar Joeks muziek wilden gaan maken.

Een aantal daarvan hadden al jaren ervaring in het spelen van een instrument, maar ook een aantal hadden nog nooit muziek gemaakt of noten gelezen, en moesten dus nog alles leren.

Er werden gebruikte muziek instrumenten gekocht, een dirigent werd ingehuurd, en het repeteren kon gaan beginnen.

In november 1992 op het verlovingsbal in Castenray was het eerste optreden, hierna volgden nog vele optredens in binnen en buitenland.

In 1996 werd er in de Wis een cassette opgenomen met enkele nummers van die tijd, in 2013 werd een CD opgenomen in een echte studio.

In 2007 zijn een aantal dames die voorheen bij joekskapel Mooders Megjes in Horst waren overgestapt naar Op Tied Muuj omdat hun kapel op hield te bestaan.

Sindsdien zijn onze programma’s in elkaar geschoven waardoor we nu sinds 2007 ook jaarlijks spelen in de gekke moandag optocht van Grubbenvorst.

ZusSjan

Orkest bestaat uit 23 gezellige, leuke dames. Bestaan sinds 4 jaar. Uitgebreid, repetoire, net even anders!!

Sous bras band Tête de veau

De Sous Bras Band Tête de Veau is de grootste Zate Herremenie van Maastricht. TDV bestaat dit jaar 33 jaar, heeft ruim 86 leden waarvan de kern uit ca 35/40 alround musici bestaat. Ludieke arrangementen van evergreens, chansons, marsen en klassiek.

Vief veur Twellef

5 veur12 is geboren in 1981. We treden internationaal op o.a. in Duitsland en België.Verder zijn we in midden Limburg alom bekend.
Graag zouden we eens bij jullie op bezoek komen.

Joeks of Hazzard

De Joeks of Hazzard is een joekskapel bestaande uit leden en oud leden van de plaatselijke fanfare. Een relatief jonge groep met veel passie voor muziek en misschien nog wel belangrijker GEZELLIGHEID! Op zich een kleine groep maar met genoeg muzikaal volume.

Joekskapel Efkes Wachte

Een mix van leden. Een mengeling tussen jong en oud, knap en lelijk, groot en klein, dik en dun en gezellig en nog veel gezelliger.
Kortom een joekskapel die aanwezig is. Op de camping, in het dorp, op het plein, op het podium, noem maar op. Wij zijn overal. En nadat we nu al 16jaar bestaan, kunnen sommigen nog steeds geen noten lezen… of nu ondertussen toch wel?

Uhhh….Dinges

Nog geen info ontvangen. Mail naar orkesten@bemmelsedweildag.nl