Narretuuters

Blaaskapel “NarreTuuters” is ontstaan in 2022 door het samengaan van 2 kapellen; de Narrekapel en de Neultuuters en bestaat uit een groep muzikanten uit Sint-Oedenrode die regelmatig optredens verzorgt in en rondom Rooi.

Toetkapel Onderoet

Het 5e hofkapel van de Greune Köttelpeerkes!

Na het 44e jublieum van de Greun is Pas Op Swingt Uit gestopt als kapel voor de Greun. Dit betekende dat er een nieuwe kapel op de been moest komen en dit heeft dan ook plaats mogen vinden. Een aantal bekende gezichten van Pas Op Swingt Uit zijn bij elkaar gaan zitten en hebben alles op alles gezet om binnen een periode van 5 weken voor de Jonkeropkomst 2018 nog een nieuwe kapel bij elkaar te krijgen:

Toetkapel Onderoet!

Dat is de kersverse naam van ons nieuwe kapel. De naam refereert naar de kelderzaal van toenmalig Denekamps trots De Kul.

De kapel begint steeds meer vorm te krijgen en daar zijn we natuurlijk trots op. Instrumenten kosten centen. En niet een klein beetje ook. Door een financiële bijdrage, afkomstig van het prijzengeld dat CV De Knipoog heeft verzameld tijdens het lopen van de optocht tijdens het jubileumjaar, heeft ons kapel nieuwe instrumenten en kleding kunnen aanschaffen.

Panasch

Blaaskapel Panasch uit het Noord-Brabantse Uden maakt sinds 2005 muziek. Dit doen wij met veel passie in binnen en buitenland. We vinden het leuk om een mooie sfeer te creëren!

Van de jaren 70/80 tot hedendaags en van Nederlandstalig tot rock and roll. Met een gemengde bezetting van vroege twintigers tot midden zestigers mag Panasch een bont gezelschap worden genoemd