Zaterdagavondfeest in Bemmel, de Dweilnacht

Inmiddels is de Bemmelse Dweildag uitgegroeid tot een evenement dat zich niet alleen meer beperkt tot de zondag. Op vrijdag arriveren de eerste gasten op de dweilcamping. Op zaterdag klinken de eerste dweilklanken door Bemmel terwijl 200 vrijwilligers zich in het zweet werken om het festivalterrein gereed te maken.

Op zaterdagavond barst het feest dan toch echt los in Bemmel. Een geweldige feestband zal het evenementenplein omtoveren tot één grote feestende massa met duizenden bezoekers. Dit jaar zal de band Cabrio helemaal los gaan. Bekijk dit filmpje voor een indruk:

Cabrio @ Bemmelse Dweildag – 9 juni

BEMMELSE DWEILNACHT – 9 JUNIInmiddels is de Bemmelse Dweildag uitgegroeid tot een evenement dat zich niet alleen meer beperkt tot de zondag. Op vrijdag arriveren de eerste gasten op de dweilcamping. Op zaterdagavond barst het feest dan toch echt los in Bemmel. De band Cabrio zal het evenementenplein omtoveren tot één grote feestende massa met duizenden bezoekers. 10 juni 2018: 32e Bemmelse Dweildag De Bemmelse Dweilcamping Bemmelse Dweildag

Geplaatst door Cabrio op donderdag 31 mei 2018

Kortom: Bemmel bereid zich niet alleen voor op een fantastische dweildag op zondag, maar ook op zaterdag bouwen we samen een grandioos feest.