Nieuwe organisatie Dweilcamping

Na vele jaren met veel succes de dweilcamping georganiseerd te hebben, heeft Scouting Bemmel het stokje overgegeven aan een andere groep fantastische vrijwilligers: het 8e voetbalelftal van SC Bemmel. Zij doen dit onder  het motto:

Bemmel 8 present, voor een onvergetelijk dweilweekend

Uit een stel A-junioren die ietwat talent te kort kwamen voor het niveau Barcelona is ons seniorenteam Bemmel 8 zo’n 5 jaar geleden ontstaan. Zondag vroeg op staan was echter een vooruitzicht waar niet iedereen positief tegenover stond. In overleg met het bestuur van SC Bemmel was een nieuw zaterdagelftal geboren: Bemmel 8.

Ondanks dat er hier en daar wat jongens weg zijn gegaan en bij zijn gekomen vormen we een hecht team, zowel op als naast het voetbalveld. Doordeweeks zit het gros verspreid over Nederland te verpieteren op zijn studentenkamertje. We zijn dan ook erg blij als we in het weekend weer terug kunnen keren op het oude nest. Je mag dan ook stellen dat we stiekem allemaal rasechte Bemmelnaren zijn met hart voor onze club en ons dorp.

We zijn inmiddels dus al 5 jaar een team en hebben ons gespecialiseerd in de derde helft, nu is het zaak om deze feestervaring toe te passen op de dweilcamping van 2014.
We zijn benaderd om de organisatie van deze enige echte Bemmelse dweilcamping op ons te nemen. Ondertussen zijn wij hard bezig om uit te maken wie de biertjes gaat tappen en wie de toilettendienst op zich neemt, maar dat het dit jaar gezellig wordt op de camping…… dat staat vast.

Aanmelden voor de dweilcamping kan nog steeds!

Groeten van Bemmel 8

http://www.facebook.com/dweilcamping

of www.dweildag.nl/dweilcamping