Deelnemers bekend!

Eindelijk is het zover! De deelnemers en speeltijden van de 28e Bemmelse Dweildag zijn bekend! Maar liefst 71 dweilorkesten hebben zich ingeschreven. 14 hiervan gaan in de wedstrijdklasse de strijd met elkaar aan om het 28e Nederlands Kampioenschap Dweilorkesten. Omdat de regerend kampioen De Menaemer Feintsjes dit jaar niet aanwezig is komt er sowieso een nieuwe Nederlands Kampioen Dweilorkesten en Nederlands Kampioen Dweilorkesten Show. Dweilorkest De Eierjongens uit Winterswijk is er echter wel bij om haar titel Nederlands Kampioen Dweilorkesten Muzikaal te verdedigen. Wij wensen hun net als alle andere dweilorkesten veel succes.

De alerte lezer zal zien dat er nog maar 13 van de 14 dweilorkesten in de wedstrijdklasse bekend zijn. Het 14e dweilorkest, dat vanuit het buitenland naar Bemmel zal afreizen, wordt pas later bekend gemaakt!

Naast de wedstrijdklasse doen er maar liefst 59 dweilorkesten mee in de leutklasse. Zij zullen samen met de orkesten uit de wedstrijdklasse hun uiterste best doen om Bemmel op zijn kop te zetten.

Wij kijken er naar uit om al deze toppers in Bemmel te verwelkomen. Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden wie er allemaal naar Bemmel af zullen reizen op zondag 8 juni?

Alle deelnemende orkesten en speeltijden staan nu op de pagina “deelnemers“.